donderdag 2 juni 2016

Rondleidingen Nutsgebouw Aarkade tijdens Dag van de Architectuur 18 juni

Het Nutsgebouw aan de Aarkade, één van de meest karakteristieke monumenten van Alphen aan den Rijn, wordt eenmalig opengesteld tijdens de Dag van de Architectuur op zaterdag 18 juni. Onder leiding van gidsen van CAS, het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Alphen aan den Rijn, kunt u een bezoek brengen aan dit prachtige gebouw, dat binnenkort volledig gerenoveerd wordt. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over historie, architectuur, de omgeving en de plannen voor de toekomst. Dit is een unieke kans op het gebouw te bekijken vóór het wordt gerestaureerd.





De Dag van de Architectuur vindt plaats op zaterdag 18 juni. De rondleidingen worden gegeven tussen 11.00 en 14.00 uur. Toegang is gratis (maar op=op), aanmelden en verzamelen kan bij het bruggetje bij Barista op de Aarkade.
Op elk heel uur vindt ook een rondleiding in het Engels en Spaans plaats, handig voor als u buitenlandse gasten iets wilt laten zien van de Alphense geschiedenis.

Wat: Dag van de Architectuur
Waar: Nutsgebouw Aarkade (toegang: bruggetje bij Barista)
Wanneer: zaterdag 18 juni
Hoe laat: 11.00 tot 14.00 uur
Wat kost het: toegang gratis
Aanmelden:
is niet nodig
CAS Alphen is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw in Alphen aan den Rijn. CAS stimuleert de belangstelling voor, het inzicht in en de discussie rond de gebouwde omgeving in en om Alphen aan den Rijn bij een breed publiek.
CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.

Volg ons op @casalphen.nl, op https://www.facebook.com/CASAlphen en op www.casalphen.nl